It's complicated and stupid

URSÄKTA FÖR MITT STÄNDIGA UPPDATERANDE
men! en sak, jag får så mycket att tänka på, både positivt och negativt, när jag talar med Madde & Bella. Dom bästa dvs.! Fick en riktig raivare just, vet inte vart jag vill ta vägen. Jag började tänka på hur bra jag har det med min sötis, medan dom två andra just nämnda blir ständigt besvikna och sårade. Bara för att det finns en som håller på att ta över och då menar jag ta över, på allvar! Inget att skratta och skutta omkring för precis. Jag är en sån person som blir sur och arg, om mina bästa vänner inte har det bra, även om jag inte är ett dugg inblandad. Nu vill jag bara säga suorat sanat åt en viss person och be den bestämma sig, det finns faktist andra människor på denna jord, som älskar någon så in i *******! Jag talar inte om mig själv, jag har det bra, även om han inte är hemma och brevid mej. Men jag vet att han alltid finns där för mig. Madde, jag hoppas att du så snart som möjligt har det lika bra som jag, du är värd det. Även om han kanske är en svikare, så är du värd det bästa! Om han är det bästa för dig, så då ska du ha honom, om ja så ska dra honom till dej eller tvingas stjäla en bil för att köra honom i den, så ska du ha honom. Nu har jag bestämt detta åt dig madde, tänk så snäll jag är mot dig! älskar er så mycket, madde&bella!♥
Ta inte åt er, detta var mitt dagliga adhd utbrott.
/Lade

normipäivä

på kvällen va jag med lade, & så sa hon "ida vill ja gå rikti långt" så börja vi gå mot botniahallen, och så kom vi på att vi går till karparö och då vi e där ringer vi till 2 fjantar från vår klass att di kommer ut! Så efter ca 1 timmes vandring kom vi ti karparö, till stället var man svänger in till simstranden och så ringde vi erik, men han sa att han sku på träning ti botina hallen, så ringd vi till anton men han va i koskö. Då va de bara ti vända hem. Efter 3 timmars vandring e mina ben som makaroner.
/bella


Lettin' Go

Bilder från igår, alla är Isabelsötins!
Japp. Nu fick jag något att berätta, var ut och gick med Bella. I TRE HELA TIMMAR! Vi gick till Karperö för att hälsa på Anton & Erik. Ingen hemma och vi fick vända tillbaka. AAAH UNDERBAART! Jag ringde pappa om han kunde hämta, men han hade annat för sig så vi gick alltså till karperö nästan ända till simstranden och tillbaka. Hur underbart på en skala 1-10? 10, lätt. Gör aldrig om det! Imorgon skola, innebandyträning och provläsning!
Kram
/Lade

X

Tumblr_lb5fu2rkt41qc3mg7o1_500_large
Livet är inte alltid vad du tror, det är vad du vet.

Har läst på religion i ungefär tre timmar, läste cirka 15 sidor! Kunde allt, det betyder att jag har 3 dagar tid på mig att läsa 12 sidor! Det kommer gå bra, finns det tro finns det hopp! Känner att provet kommer gå ganska så bra... Imorse när jag vaknade trodde jag att det var fredag, hade då troligen drömt mig genom hela veckan! Kände mig glad och kollade på klockan. Jag trodde jag hade försovit mig... Men. Det var söndag i alla fall! Shit happens, ni vet. Jag bara log och tänkte att JESS! Men nej. Sedan frågade pappa om jag ville flytta till Södra Vallgrund, eftersom det fanns ett hus till salu, jag trodde han menade seriöst. Men inte det heller. Haha, skratta inte. Det blev nog för sen kväll igår. (haha) ganska kul morgon. Skrattar ihjäl mig nu! Ska ut med Bella och ta frisk luft, bloggar kanske senare. Ifall jag har något att komma med!
Ha en bra dag!
/Lade

23:38

kom somsagt just hem från mathildas, och hadd så kuul där me alla härliga flickor! Imorgon blir de väl att läsa på prov, men sku no vila gör någo.
/bella

@Mathilda'S plaace

HALLOWEEN FIRANDET PÅ STÖRSTA MÖJLIGA ALLVAR!
kom just hem från tilda! har varit där med bella, michelle, isabel, lina, janina och såklart husmor Mathilda! Hade kul som... ja jag vet inte vad! Tänkte skratta ihjäl mig direkt från början, haha! Inte bra. Sedan kollade vi på film, men vi kollade som vanligt inte till slut. Tålamodet på topp! Imorgon blir det att läsa på religionsprovet som är på torsdag. Vill inte. Vill inte. Men måste få tiden att gå, på torsdagen kommer sötin min hem! Nedräkning påbörjad!
Har ingenting att komma med som vanligt, så bloggningen blir tills... imorgon eller måndag!
puss&kram
/Lade

It's Killing Me When You're Away

Tumblr_lb332s6c431qdbbywo1_500_large

Det känns tomt och konstigt. Jag behöver dej nu, vill inte vara utan dig.
Jag kan inte vara utan dej.
Även om jag kan gå med mina egna fötter,
känns det som att du behövs som hjälp i alla fall.
Jag är glad över att jag träffade dig och jag behöver dig,
precis som man måste andas och hjärtat måste slå.
Du är bäst! 

ikväll blir det att fara till tilda!
/Lade


BlahBlahBlah

kände att ni behövde se några bilder, haha. Idag helt normal skoldag, nästan i alla fall. Modde, hälso, finska, musik, religion & bige. Efter skolan till Bella en stund och skratta! Fick ett grymt skrattanfall, inte bra! Sen hem och laga mat åt familjen, lagade en pizza som blev helt okej faktist :) imoron till Helsingby, kommer bli feeett najs att smätt ställe in fire me Bella, höhö! Har ingenting att skriva om egentligen, ingenting att komma med...

Postat av: en som bor i vasa
det bästa du vet? (: fin blogg (:
svar: tack så mycket! :) det bästa.. Edvin, fotboll, alla vänner och min kamera... ja menar den jag kommer få, hehe! :)
ikväll idol, om det finns en ledig tv att kolla från! Ha en trevlig fredaskväll!
puss&kram
/Lade

fredag!

denna skolvecka har varit trög verkligen. så finally heeeeeeeeeeelg! nu till piffi med syster och senare idol! Ha en bra fredagskväll alla! ;)
/bella

Dirty Picture

5121460787_ec54ba71a3_z_large
weheartit
har haft fotbollsturnering hela dagen, så jag missade skolan! Helt kul, men imorse när jag skulle stiga upp kände jag absolut ingen lust att spela, men det gick. Känner mej väldigt nere nujust, vet själv mycket väl varför. Det går över nästa fredag! Sitter och lyssnar på en massa låtar som får mej på ännu sämre humör, rippmee.
/Lade

one picture


Here I Go Again On My Own

Tumblr_l7kg0m3ist1qa1yb2o1_500_large_large
helt okej skoldag, husli x3, BIGEPROV, hissa & engelska! helt okej, men bigeprovet. Jag ska int ens säga något. Efter skolan kom edvin ti mej, eftersom jag ser honom först nästa veckas fredag, känns.. hemskt. Vi satt och pratade, som vanlit. Och ja, han är nog bäst! :) ville inte släppa taget, bara. Nu blir det träning!
pusskramhej
/Lade

ÄNTLIGEN!


äntligen är dessa skor mina! Har letat efter dem hela sommaren men di var slut överallt, och jag ha då måsta
ha enligt mej dåliga skor som jag har skadat vristen med 2 gånger! Men de e över nu, tack pappa! Sista i vasa haha!

det är inte bara en sport,inte bara ett spel,inte bara någonting man gör bara för att! Utan ett liv på allvar. För att man älskar det. Känslan när man går in på plan,känslan när man får bollen, känslan av ett perfekt avslutat anfall och som belöning ett mål. Den känslan finns inte någon annanstans än på fotbollsplanen!
nu över till biologi boken. /isabella

Things happens life goes on


To often we don’t realize what we have until it’s gone
To often we wait to late to say
”I’m sorry I was wrong”
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it’s usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you’ve got
and be thankful for
the little things in life that means a lot

/isabella

HÖSTLOVET

jepp ska berätta nu snabbt om mitt höstlov.
onsdag, vi körde upp till kronoby och sovde över, JETEROLIT NOT
torsdag, vi körde till haparanda, var vi sen senare for till candyworld och andra butiker :)
fredag, shopping vid ikea! mot kvällen körde vi till uleåborg.
lördag, shopping i uleåborg i ett köpcenter
söndag, home sweet home!
nu blir de att läsa på bige prov. oujee men eftersom ja e så snel så ska ja ladda upp lite bilder från lovet som era ögon kan vila på!





If you ever love somebody put your hands up

ingen bloggning sen onsdagen, typ? Har inte varit hemma sedan torsdagmorgon, då jag for till Åbo! Jag shoppade och var och kollade på TPS-Tappara, ur bra match! :) ni får kanske bilder på vad jag shoppade när jag får en kamera som funkar, nuvarande kameran vill inte vara min vän längre. Måste vänta tills jag får systemkameran, då kommer det bilder i massor, det lovar jag! Från en sak till en annan, första snön kom igår och nu finns det ingenting kvar. Så för er som trodde snön skulle stanna, ni får vänta någon månad till. Haha, ganska kul! Äger inga vinterstövlar, hihihi... skrattar bäst som skrattar sist, kommer vara kall&blöt om fötterna hela vintern, tjoho! Var till frissan idag. Usch. Det var nog värsta ögonblicket i hela mitt liv när hon tog saxen i handen och klippte "rakt av" 5 cm, sen färgade hon. Sen klippte hon 5 cm till. Jag ville bara gå ut och skrika. Nu är håret kort och jag ser ut som en femåring. Inget att skratta åt precis. Ångrar stort att jag blonderade håret, fast egentligen inte. Vem vill nu ha grått hår? Funderar på hårförlängning... Livet är hårt.
Vad jag köpte i Åbo får ni se senare!

Postat av: anonym
ditt bästa minne 2010?
svar: Svårt att säga egentligen, eftersom det har hänt mycket i mitt liv dethär året! Men Luleå, helt klart!
bildlöst, förlåt
/Lade

!

Tumblr_lahoecur6l1qbpwzeo1_500_large
det var allt jag hade att säga. vill inte ha höstlov. vill inte. vill inte. vill fortfarande inte ha det där förbannade höstlovet. Blir kanske bloggning imoron, annars syns vi på lördagen, efter jag varit till frissan och klippt av helahalva håret. Åh fan. Vill inte någonting nujust. Eller jo. Det vill jag.
/Lade

jete jolit


va ut me dihe snabbt en stund. hihi joolit folkk! Kom just hem & ska snart i duschen å sen å sov...hm sov jå. /bella

@@@@

bild ur arkivet
fredagens läsordning idag, modersmål, hälso, finska, musik, religion och bige. Helt okej daa faktist! Imorgon innebandymatch mot gymnasiet, vet inte hurdant lag dom har alls. Pappa lovade systemkameran åt mej inom en vecka om jag lagar hattrick! Haha, kan vara svårt eftersom jag känner mej lite "inte i form" på planen, men nåja. Jag försöker! :) läxböckerna ligger igen en gång på golvet, vill int röra dem.
/Lade

17.05

japp. så var det. sitter här framför datorn. igen. men ikväll ska jag på lenkki har jag bestämt. tror jag. detta vart jete fint inlägg. /bella
ska ja ta å ladda opp en massa gamsla bilder som lade ha gjort ? KOMENTERA!
:)

!


For till stan me dessa människor idag! Hade de trevlit, som allti! Haha kakao på torge och jokka roskisar! (Y) Tycker om er!

++++

/Lade

I like you people





tack för en roli kväll, igen!
/bella

If You Keep Me Tight

Kom just hem från Edvin :) vill bara påminna er om att han är en av dom underbaraste människorna jag känner, han är verkligen värdefull! :) har ingen blogglust, hur glad jag än är. Bloggningen får bli till någon annan dag, ifall jag har något kul att säga!
Har du fått en kyss den närmsta veckan? jodå :)
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Edvin :)
Hur lång är du? 1.70 cm 
Vilken är den senaste filmen du sett? Tiedän kuka tappoi minut, kanske?
Hur löd ditt senaste sms? Ok
Föredrar du att ringa eller skicka sms? båda
Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta :)
När såg du senast din mamma? nångång 2 tiden?
Icke godkänt i något ämne? nääe
Mvg i något? jodå
När vaknade du idag? nio tiden :)
Vilken är din favoritplats? skolan, faktist. 
Vilken plats föredrar du minst? vet inte, tandläkaren eller frisören.
Vart tror du att du befinner dig om tio år? I Finland, hoppas jag!
Hur stor är din säng? Tillräckligt stor för att det ska rymmas två personer, moahahah!
Vad sover du i? t-paito och gamla fotisshorts (Y)
Hur många kuddar har du i sängen? 2 st
Var har du bott/bor? korsholm
Tycker du om kinamat? ha int smaka :)
Tycker du om kaffe? Nääää...
Vad dricker du helst till frukost? Vatten!
Kan du spela poker? haha, nää
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? jo
Vill du ha barn? int nu, men nog någongång
Kan du några andra språk än svenska? jo, finska & lite engelska :)
Har du någonsin åkt ambulans? jodå! något man absolut måste prova!
Föredrar du havet eller en bassäng? båda
Vad spenderar du helst pengar på? onödigheter!
Äger du dyrbara smycken? nee, tror int he
Kan du rulla med tungan? vadå rulla? :o
Vem är den roligaste människan du känner? tilda, miso, janina, bella, becca å många fler!
Vad har du för ringsignal? Justin Bieber - Somebody to love
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? int i garderoben, men nog hemma nånstans
Vad har du närmast dig just nu som är rött? nåå.. hehe. texten på min vänstra hand..
Kan du byta olja på bilen? hahaha, nej
Vilken var den senaste boken du läste? Jenny
Dansar du i bilen? nej, men jag sjunger!
När var du i kyrkan senast? då.. ja minns int.
Hur många hål har du i öronen? Två i båda :)
Har du någon piercing? nää, men ja sku vill ha i napan. 
Har du någon tatuering?
Har du provat droger? NEJ HERREGUUD
Röka eller snusa? ingen av dom
När blev du av med oskulden? den har jag inte blivit av med, ennu... ;) skämtosiido
Har du pojkvän/flickvän? jao 
Har du ett bra sexliv? Haha, skååd oppåt!
Vad är ditt mobil nummer? haha, ring å fråg :)
Vad ska du göra ikväll? chilla!
utfyllning
/Lade



bildbomb

bilder ur arkivet
fick en kommentar som tyvärr försvann, vet inte vart men how ever så ville den anonyma personen ha en bildbomb, här fick den nudå! har många fina minnen som kommer fram när jag kollar på dessa bilder. Tider, så man ännu gick i lågstadie, SOMMAR, Luleå och framför allt då man ännu använde cykelhjälmen. Borde man längta tillbaka?
Nu laga mej klar, sen ska jag åka iväg till Edvin, jippie!
Bloggar ikväll, om jag har lust!
/Lade

Party all night long


tack för en underbar kväll; miso,lina,ebba,janina,lilli,linn,kassu,patte,robban,jani,anton, emil och en massa andra! Hade verkligen urkul, de blev nästan lite villt i slute, men b ä s t stavas de!

Robyn - Hang With Me


Kom just hem från gigantti, har varit och kollat på system. Det blir en Sony! Försäljaren var trevlig och helt hyper! Han visste precis allting om kameror, helt galen var han dessutom, moahaha. Kameran var super, skärmen kunde man flytta nästan hur som helst och den reagerar snabbare än både canon&nikon. Dessutom är det årets modell! Kände direkt att jag vill ha den, den satt bra i handen och allt var just perfect. Förlåt mamma. haha! Blir inget disco ikväll, eftersom jag känner att jag behöver vila och att jag skulle få ett gulligt migränanfall. Blir en hemmakväll och jag känner att jag är i behov av det! Imorgon till södra vallgrund, kulkul! Är så glad för systemkamerans skull så jag skulle kunna... ja ja vet inte vad. Nu får jag ju det jag vill ha, i alla fall. Haha!
/Lade

city is the place for me

kom just hem från stan! ha vari där med tilda&miso. först en stund me milon, isco & elin, sen me dide två karan. Kul som vanlit! Imoron hälso föhör, Facebook+Hälsoboken+spotify+Blogg.se = ett mycket fint vitsord. Ja tar de på talang. Imoron övisdisco, haha GANGSTAAA som far dit! På lördan ti Södra Vallgrund, LÄNGTAR! Nu blir de mer facebook & sen kanske lite hälso. kanske.
Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast? - KAAR, Bellas pap. hehe.
Vad står det i ditt nionde sms? - Juh :)<3
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil? - "I love you"
Vilket språk är din mobil på? - Svenska
Vad heter din ringsignal? - Somebody to love - JUSTIN BIEBER
Hur många sms har du i din inkorg? - 938
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från? - Va gör du? :)<3 Från Edvin :)
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner? - NEJ VERKLIGEN INT.
Ogillar du nr 5? - nää
Vilken färg har din mobil? - svart å blå
utfyllning
/Lade

21:17


jåpp, efter skolan va jag då men lade,anton sved (fädigast i korsholm om de ve nån som int råka vet!) edvin, stormin nico, wille och sen kom agge dit. Helt kul, vi fjantta nu mest å på :) Sen for ja på träning. Usch fy de va kallt. Men bara så ni vet ska ja ta och gör en header nån dag här! Den e påkommande! /bella

There's still no reason why

kom just hem från skolan, har varit med edvin, bella, nico, sveedin, wille & agge. helt ok kul. Idag had vi matteprov, gick väl nog helt bra. Men det kunde som vanlit ha gått bättre! Imoron moddeföhör och efter skolan ti stan med Bella,Isco&Milon! Ska köpa dendär klockan & en college för sammanlagt 7 €! Billigt billigt! Pappa lovade att jag skulle få en systemkamera, JIPPIE! SÅ NU KOMMENTERAR NI! CANON, KODAK ELLER SONY! Kan int bestämma mig. Ikväll målvaktsträning, taggad till tusen!
/Lade

off to school


hihi snabb webcam bild på "dagens outfit" ! Hinner aldrig ladda upp elr blogga på morgonen med idag är det ett undantag! Skolan idag: husli x3, studiehandledning, matteprov och engelska. Japp men nu kom lade, kramar! / bella

dance or die

matteboken i handen, musik i öronen och facebook! Nu vet ni! Det kan nog knappast bli bättre! Dessutom gnäller jag på mamma att vi ska fara och köpa en systemkamera, jag blir desperat om int jag får en! Det är alldeles för länge till jul för att jag ska överleva! Ska väl nog... försöka lära mig någonting i matte idag. Först laga mat, sen stan, SEN matte! /Lade

I fall in to you

tråk. matteboken ligger på golvet och jag vet inte om jag ska våga öppna den. Blir bara stressad. Ska köpa en jättefin klocka av Isco! (iscooh.devote.se) för endast 3 €! Kan int va sant! Bella köpte samma klocka av Emma för sju euro, ja får nog skryta på dej nu Isco hur generös due! (haha) idag i skolan hade vi 2x slöjd (egentligen 3), innebandyträning, finska, bige & matte. jobbigt jobbigt, nu duschen, sen läsa FyKe läxan! Ja vet int ens va vi hadd, men de ska ja väl nog klura ut! /Lade

20:30


var ut & fotade idag med lade, helt fina bilder blev det! Sen senare for jag ut på lenkki, de va skönt att springa fast de blåste nålite. Har redigerat lite bilder och ska snart dra mej till sängen! Gonatt vänner! / bella

C'est La Vie


har varit ut och fotat med Bella! Bilden är tagen för någon dag sedan,
smög in på grannens gård. heheh. jepp, nu koka gröten & sedan hemmaspa! AAAAHH VA SKÖNT!
puss&kram
/Lade

Save Tonight

Tumblr_l9v1xgx4s91qcguyio1_400_large

we♥it

Idag ska jag ut och cykla med Bella, solen nästan skiner! Imorgon måndag, jippie! Håller på och dör av att jag saknar en. Har förstås massor med läxor att göra, men ska väl nog klara det!

Nu laga mej klar & sen ut!

puss&kram

/Lade






What you got boy is hard to find


lyckades halft söndra min cykel idag. Trevligt. Mittiallt skruttades rapaskydde ihop och kedjan hoppa av. :( Men ja sku ta bild på de då de såg så humor ut men pappa drog tillbaks de på plats så ja hann int!!!! Nåmen idag va de tekniktävlingar då, he gick nu lite dålit elä nå va man nu sku säg, ja fick nästan silver men ja sku ha lätt kuna få silver om ja bara sku va skjuti en 5-poängare till eller nån sekund bort från bänkarna. Men helt ok. Kom endå vidare till distriktstävlingarna så där tar ja silver!  Efter tävlingarna for jag & si på HJK - Fc Sport damer som hade match i sandviken, var med manda där helt kul :) Men kallt! Köpte också en vit klocka av Emma idag, eller nåja ja ska ge pengarna till henne sen ;) Men nu ska ja bara ta de lungt resten av kvällen, häjtå! / bella

My Love Is For You

Luleå 2010, OLAS STÖRSTA FAN!

kom just hem, har varit och cyklat med bella&becca! kul som vanlit, vi satt å sjöng i en park i Brändö! (haha) normalt, annat kan man väl int säga! imoron blir de väl att läsa/räkna ti matteprovet som e på.. onsdag. kan ingenting, så får börja från noll! haha, typiskt mej!

puss&kram♥

/Lade


I LIKE IT

här kommer jag då blogga åtminstone en tid framåt med min bästis Bella! få se nu vad detta blir till! (haha) ni kommer få läsa om en massa konstiga saker som vi gör, fotboll, vänner och mycket mer! ska väl berätta något om mig själv då! Jag är 13 år och bor i Korsholm, nära Vasa. Jag spelar fotboll, fotograferar (ni kommer få se bilder) och är med kompisar. Och tyvärr, sitter i skolan.
Hoppas det räckte, har inte riktigt blogglusten på topp idag. Designen och headern är inte klar ennu (?) Bella kommer nog att fixa, hoppas ni inte gråter ikväll.
idag, har jag varit på tekniktävlingar. nånting som jag tycker är onödigt inom fotbollen, men som tydligen någon tycker e viktigt. Nåja, fick bronsmärket! vilket var helt oförväntat, eftersom jag endast har tränat två gånger dehär året! Japp, ikväll blir de chill! Känner mig lite nere, eftersom jag int kan fara ti skären denhär helgen! *sadface* kommer typ... tråka ihjäl. Men nåja, ska väl fara å hyra en film elä nånting liknande. Tänk att jag orka skriva allt dehär! haha, pusshej
bildlöst, so what
/Lade

Here we go again



juup, didä två ska start en blogg tillsammans här och nu!
Lade och Bella är vi, och vår tid spenderar vi till fotboll, vänner, fotografering och mer! KRAMAR

RSS 2.0