Yeah, that's right!

Lillis bild från igår. Bästa folke!♥
Känner mig pigg och glad, även om jag tänkte få feber. Stannade hemma från träningen för att inte gör mig ännu mer sjuk.
Postat av:
ja fattar int en sak, typ 1-5 var ni två inte alls nå populära, ni var väl nästan alltid för er själva? men vad hände i 6an då alla helt plötsligt visste vem ni var, och alla ville vara kompisar med er?
svar: jaa-a du! ingen aning, thing's can change! Facebook&Berusad är nog delvis med i spelet. Man addade folk, träffade dem sedan i stan, blev bra kompis med dem och nu är vi här idag, haha! Speciellt i femman var jag nog väldigt ensam, hade nästan ingen att vara med. Men idag är det mycket bättre! Skulle förresten vara intressant att veta vem som har kommenterat dedär. Nåja, där fick ni svaret.
GRATTIS VELLE & ROBIN ! :)
imoron skola somvanligt, ska bli kul att få träffa festfolket från igår!
KRAAAAAAM
/Lade

Time

ja fattar int en sak, typ 1-5 var ni två inte alls nå populära, ni var väl nästan alltid för er själva? men vad hände i 6an då alla helt plötsligt visste vem ni var, och alla ville vara kompisar med er?

2010-11-28 @ 16:47:47


stå för det ni komenterar tack :)
men ja va ska man sej..vi chatta väl me folk och så börja vi känna dem,  & träffa dem och många ha man börja känna via andra vänner osvosv. jaa du som undrar borde fråga av mina underbara vänner!
hoppas du fick ett svar på din fråga!
//bella

X

Nu fick de va fäädit med domdär 30 dagarna! Orkar inte blogga om det, känns som att sitta inne och skriva om ingenting när jag bloggar om min familj, första kärlek och blahblahblah. Om ni vill veta något kommentera! (För det är ni dåliga på!) :)
Igår var jag hos Andre hela kvällen! Jag, Edvin, Velle & Robin satt i badtunnan typ 4 timmar + bastu! Alla såg ut som russin efteråt. Men det var bästa kvällen på jätte länge! Hoppas på mer såndär kvällar, haha!
Velle due bästa kompisen ja har! Igår kväll sku de int ha vari alls lika kul om int du sku ha vari där! Puss, älskar dej gumman! ♥
Idag blir det träning. Läxläsning. Chill.
KRAAAAM
förlåt för att det bara kommer bildlöst helatiden, har ingen kamera att fota med!
/Lade

DAG 2

Min första kärlek
... sitter där på taket. Haha! Jag tyckte grymt mycket om honom när jag var i 4års åldern. Vi var bästa vänner och lekte med varandra väldigt mycket! Idag är vi bra kompisar, går på samma klass och har känt varandra i 10 år!
Då visste ni det. Ska väl ta en dusch snart, laga mat, vänta på pappa och sedan sticka iväg till skären!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAM♥
/Lade

1:46


nu tar jag natten efter en rolig dag/kväll med många vänner! Sov gott alla söta!
/bella

30 dagar

först och främst, förvänta inte er att jag bloggar varenda dag om detta! Det kommer text när jag har lust. Nu vet ni det, bli inte sura om ni inte får något nytt varje dag! Nu utmanar jag mig själv! haha
Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.
/Lade

X

Bellas bild från idag!

Talangturnering, inte nöjd med mitt spel, hoppas på framtid i distriktlag. Hade i alla fall kul med Tilda, Bella, Ebba och Teresa mellan matcherna! Haha, skratt och tårar!
Imorgon skola, JESSJESS! Skolan, the place. Bigeförhör och säkert ett trevligt rellaförhör timmen före bige. Fest, de märker man nog... cutcutcut. Vill förresten någon förklara till mig varför man int kan ringa ti skären?! Jag eller telefonen som behöver hjälp?
13 dagar kvar till Borgå! ♥
KRAM
/Lade

turnering


Tildas bild från sommaren!

wihoo dagen jag längtat till länge e imorgon! Talangturering med di bästa!
/bella

Do you remember

Känner mej extra glad idag! Det beror på att Edvin var här och next up: SKA OCH SKRINNA! Jess jess jess! Äntligen! Imorgon fotboll hela dagen, puss på er då gott folk!
/Lade

!


saknad: sommar, alla kompisar, fotboll och allt!

imorgon skriver jag fyke-prov, kommer gå sisådär. Satsar på godkänt!
//bella

♥ 161010

When we first met I had no idea you would be so important to me.

5 veckor med denna underbara människa idag! ♥

Bion med dig igår var det bästa som hänt mig på länge.

ä l s k a r    d i g    e d v i n

KRAMAR

/Lade

 

 


I'm havi'n a good time with you




hade nog en helt trevlig kväll kan man säga! Hihi, nu tar jag natten och en ny dag imorgon!
//bella

*

ska testa med ett tidsinställt inlägg! Nu borde jag sitta i biosalongen med en gulli typ, lade och edvin! Före bion va jag i stan & chilla. Hoppas ni ha haft en bra fredag! ;)
/bella

Join the show

Tumblr_lc3bluyokp1qe0hneo1_500_large
vecka med två prov --> nästan ingen bloggning, suck! Båda proven gick väl okej, hade bra självförtroende ända tills bige timmen idag. Nästan underkänd i ett förhör! Så framöver blir det stenhård läxläsning, hälsningar mamma. Igår var jag hos Edvin, satt och pratade. Han betyder verkligen så mycket för mig!
Ikväll blir det Unstoppable med Edvin, Alex och Bella!
vii höörs, take care it's friday night
/Lade

15:43

kom just hem från skolan, sitter nujust och njuter av varm choklad! (y)
modde-provet gick helt bra nog. Kvällen kommer att spenderas med näsan i hissaboken isn't that lovely?
nä.
//bella

You gotta let me know


sommarsommar!
personligen tycker jag Ola e jättebra, shööna somriga låtar som man lätt glömmer bort då man lyssnar på techno&dance osv..
var en snabb sväng till stan mad syster och mamma idag mellan allt provläsande! Syrran skulle ha discokläder ni vet, hur nervöst de var före varje skoldisco, va man skulle ha på sig skulle planeras i förväg, vem man skulle dansa med fick bli en undran. De va nog tider de! Men imorgon modde-prov, känner att de kommer gå helt okej :) annars kommer de inte bli mycket bloggning för ja ska droga hissa två kvällar i rad och hissa prov på torsdag & ja kan nada. Men tills vidare,
take care!
//bella

BlaahBlaahBlaah

japp sitter i skolan på finska timme, fest kallar jag det! Skrev just färdigt en berättelse, på nästan 300 ord. Suck. Moddeprov imorgon, hissaprov på torsdag. Ingen bloggning på hela veckan. Suck. Nu är det snart rast. På fredagen blir det bio med sötaste Edvin, Bella och Alex. finfint.
Imorgon är det 1 månad med sötast!
Jepp, Happy day!
/Lade

bajlo in kronoby!

hejhej nujust sitter vi i kronoby och lyssnar på partyy musik! Idag va vi på vifk-avslutning, helt kul ;) jag (bella) fick nåsånde konstit guldgosse-pris,trevlit. Imoron blir de futis hela dan i kokkola! 
Ni läste ju redan om vår dag i övis, satt och lyssnade på olika gubbar och gick upp efter pris. Jepp. Imoron ska jag rädda alla skott, så fösök int gör mål kära vänner. Jag är taggad till tusen. Va det något annat... Idag 4 veckor med hande söta idag! älskar dej! ♥
det blir en vild natt, hör jag...
/Bella&Lade

I'm still here!


fotade kära lillebror idag efter stassbesöket! Vi köpte ett par jeans och en skjorta åt honom, som han ska ha på discot på onsdagen. Och ni ska veta hur nervös han är! Igår ville han veta hur man dansar tryckare, ja ni vet. Nervositet inför första tryckaren med en söt flicka med änglahår, det sa han själv i alla fall! Så.. Vi hamnade att köpa kläder och han behövde till och med nya sockor. Dessutom måste jag öva frisyren med honom varje kväll! Allt ska vara perfekt, sa han. Jaja, det ska väl gå att ordna. Inte visste jag att pojkar i 10-årsåldern är sådär noga! Nu vet jag, bra! Han sa till mej att han ska börja bry sig mera om kläder och att jag måste laga hans frisyr på morgonen innan han går till skolan. Han har nog skaffat brud! aja, då veta ni det.
Onsdag - innebandy i botniahallen typ hela dagen, sen kom vi ti skolan till sista timmen, men satt bara och spänd med Emma, haha! Vi vann alla matcher, lagade två mål och det blir Helsingfors för oss 8-9.12! F E S T.
Torsdag - Vanlig skoldag, ingenting speciellt! Efter skolan ingenting speciellt så det blev chill med Bella hos oss! Senare på kvällen gjorde jag mina läxor, var inte ett dugg koncentrerad (stavning?) och allt for åt skogen! Fick grymt många fina sms och blev uppspeedad av musiken från radion. Och sen: I'm here to stay. With you. I love you.
Fredag - Inget speciellt. Fick ut rellaprovet, helt nöjd nog. Chill hos fammo och åt på Rax. Festfestfest...
Imorgon blir det först VIFK:s avslutning och efter det Kronoby och hälsa på Bellas släkt! På söndagen blir det fotboll hela dagen! Vi hörs sötnosar!
/Lade

fredag


vi kollade färdigt en film idag på musik, och pojkarna i filmen sjöng så vackert! Hande ena va ju lite söt ocksåå det
skadar ju inte ;) Men ikväll ska jag troligen bara ta de lungt, va me laura senare kanske! Ha en bra fredag alla!


//bella

I'm still standing on the ground


kom just hem från lauras, vi hadd de helt kul och chilla nu bara ;)
från en sak till en annan, vi vann alla innebandymatcher så nu blir de slutspel i hesa!
längtar! Btw så slipper man inte skolan imorgon heller eftersom talangturneringen blev inställd. Tråkit men endå ganska shöön :) //bella

hear me screaming


nuuuis idag i stan me folke! Imorgon innebandy!

Thinkin' all about you

Kom hem för ungefär en timme sedan. Hade det riktigt bra i stan, fick skratta mycket! Speciellt när Andre och Edvin bråkade om det var en kvinna eller man. Hmm. Intressant, verkligen. Hemppa hade en mycket bra lösning, men den har jag glömt bort. Tyvärr. såde annars, så har ja ingenting att säga... Förutom att Android, Robin, Velle, Bella, Sveedin å Jimmy e bästa kompisan man kan ha (+madde och några till...)! Och så va e hande Edvin, japp bästa å söitast pojkvännin man kan ha!♥
Då veta ni de. Imoron e de innebandy i botniahallen typ hela dan, fest!
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
/Lade

I'm off

sitter hos bella, väntar på att hon är klar. som vanlit... Idag till stan med Edvin, Android, Velle, Bella, Rollben, Sved och Jimmu. Detvillsäga dom bästa! Känner på mig att det kommer bli vilt, nåja. Provfri vecka, med rätt att vara extra galen :)
KRAAAAAAAAAAAAM
/Lade

look a like? No.


hade bara lust att ladda upp en bild på mej och min mamma. Om ni tycker de e konstigt får ni tycka det. Men jag älskar henne endå!
Komentera vad ni tycker, liknar vi varandra? :)
/bella

X

Tumblr_l9pillwxsb1qcho05o1_400_large
/Lade

Bad Dreams

Hade en hemsk dröm förra natten, så har inte sovit sedan halv 4. Känner mej smått färdig...
Ikväll träning, vet absolut inte hur jag ska orka.
KRAAAAAAAM
/Lade

#




två foton från ikväll!
Hade riktigt trevligt, vi gjorde en massa och fotograferade!
herrejessos vilka modeller jag har som vänner/syster!
men nu tar jag natten, gonatt vänner!


17:36


snart kommer gästerna, har just plattar håret!
kvällen kommer bli awesome! Oc ni ska ha en riktigt shön lördagskväll! ;)

X

Tumblr_lbgqg2eerf1qb6jeto1_500_large
Ikväll ska jag sköta min söta kusin! Har ingenting att säga... Så vi syns när jag har något att säga! :)
KRAM
/Lade

I can finally feel you near me

Tumblr_l8l6t2jiae1qa5ee5o1_500_large
kul skoldag, Fredrik Furu uppträdde första timmen, sedan innebandymatch mot gymnasiet! Observera att vi vann 2-1 och jag smättade in vinnarmålet! Fick 8- i bigeprovet, vilket inte alls var väntat. Hade väntat mig en 6:a... Men bättre såhär! haha, klarade sångtestet! Läraren tyckte att jag sjöng bra. Men det tycker inte jag, så det blir ingen musik efter sjuan. (haha, bestämda tag!) sötin tillbaka idag, vilket jag var väldigt glad över! Tänkte fara till honom imorgon, men han har flunssa och jag har fått feber. Så det får bli till någon annan gång.
Tycker om honom mest!


KRAAAAAAAAAAAAAAAM
/Lade

Getti'n over you


redigerade bilden idag!

kom just hem från träning, helt bra va de nog! Hade lite kul i bilen vi teboil med lade, int så konstit att di lämna & stirra hehe. Vi hadd förfeestin och tänkt nästan söndra basen i bilen och pappa tänkt flipp.
imorgon träningsmatch mot gymnasie, nu vinner vi !

Tumblr_la13a8fr081qbszwio1_500_113079311_large
sötin tillbaka i vasa! imorgon får jag äntligen se honom, har varit en plågsam vecka! har saknat honom och har varit nere, även om jag inte visat det. Tur för er (:
Rellaprovet idag gick bara bra, tror jag! Imorgon innebandymatch mot gymnasiet (igen), ingen som helst aning varför. Men ska göra några mål i alla fall, haha! Ikväll träning i en gymnastiksal, vilket jag hatar... Men det får gå.
Idag är jag helt hyper, så akta er ni som ska på träning! imoron rockar ja (lol)
KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM
/Lade


Träning


träning om en timme, skönt!
skoldagen va helt okej, ett plus att vi fick se på mr.bean avsnitt på engelska! Man fick sej ett gott skratt :)
bloggar kanske senare idag, annars imorgon.
/bella

6 sanningar

1. Jag kan inte vara i mitt rum om allting är tiptop. Det känns som att allting skulle vara gjort av glas och får inte röras. Med andra ord så gillar jag när det är stökigt!
2. Jag bokstavligen avskyr min längd! Enda gången jag gillar den är på fotbollsplanen!
3. Jag skulle vilja ha starkare skelett. Ibland tror jag armen ska gå av vid armbågen.
4. Mina svagheter stavas spara pengar, gå och sova tidigt och säga hejdå och sedan inte ses på jättelänge. Nåja, ni vet vad jag menar!
5. Jag skickar ungefär 30 SMS om dagen, ibland närmare 50... 60... en ovana, ni vet.
6. När jag var cirka 6 år flög jag över cykelstyret, samma dagen jag fått cykeln(!!!!!) och landade med huvudet först i asfalten. Käken fick fel ställning, idag, några år senare har jag tandställning! Inte nog med det, jag slog ut några tänder! som pricken på i:et...

Hann slinka in på datorn och skriva kort och fint, njut!
KRAM
/Lade

SCHOOL

är i skolan, fyllde i någon sorts blankett just och nu får man fritt surfa på internet. Oh damn, ingen facebook. Ikväll träning och läsning till religionsprovet, ingen bloggning. Hoppas ni har en bra dag! :)
KRAM
/Lade

tisdag


oredigerad bild
har varit i skolan, läst på rella prov och varit på datorn. Bokstavligen tråkit.
/bella

++++

Tumblr_lan5zue37a1qdxdeto1_500_large
hade engelskaprovet idag, som gick bra! Var inte ett dugg stressad, svarade på allting och kunde med gott samvete lämna klassrummet. I övermorgon är det religionsprov, tänker läsa ikväll och skippa träningen. Hade allting rätt (tror jag) i fykeförhöret och fick just 10 € av mamma, fin fint! Nu får religionsboken ta över...
kanske bloggar senare, men om inte.. Blir det väl något imorgon! :)

Postat av: en beundrare
kan du skriva sådär 6 sanningar om dej själv typ? (: du skriver jättebra!
svar: haha, oj! en beundrare! :) tack så mycket! :) jo, imorgon! ska fundera ut någonting som ingen vet...
KRAAM
/Lade

Ställ inga krav, vill bara chilla å ha de bra!

TITTA! SOMMAR! VILL HA!
vill bara ha sommar, inga gråa moln. Inga prov. INGA KRAV! Bara chill, dygnet runt! skulle vara perfekt nujust.
Engelskaprov imorgon, fykeförhör... BLAHBLAHBLAH! har tröttnat på skolan redan, fint. Verkligen.
Nu ger min bror stryk åt mig om jag inte flyttar på mig. Vi får höras imorgon.
Sov sött!
/Lade

1.11.10

oj första november redan! Inte mycket kvar av året, både bra och dåligt.. Själv ha jag vari me om så mycket under detta år så ibland skulle man bara ha lust att stanna tiden. Som i luleå, tiden gick så fort och de hände helatiden en massa roliga saker, och wasafootball cup, sundom på sommaren, "sista" övisdisco och en massa andra roliga saker, man sku kuna dela lite av de till denhär gråa tråkiga måndag. Imorgon ennu bättre, engelska prov. Nå väl, nog ska de gå bra!
en liten bildbomb från detta år :

hihi ihqda fjortisar!!!!!

helt hOllot

första dan på sommarlove tror ja ! (8

kuulan! ♥ btw miso har ennu glasögon! 8)

konstens natt!

shopping i @ wasasport ft. henkka & antte!

e vaalt no knapert //anton sved!

ebbas bild! Mtv hela halva sommaren, saknar!♥

olaaa,bara min & lades!♥

L U L E Å! Hann inte fota mycket där, för där levde man livet ;)
nu ska ja tror ja på lenkki me mamma & sen läsa smått på prov!
/bella

någon!

... som är din absoluta bästavän ~ Bella
... som är den smartaste du känner ~ pappa
... som alltid får dig på strålande humör ~ Velle
... som är den omtänksammaste du vet ~ Edvin
... som är din föredetta bästavän ~ Mira.. vår vänskap har nog runnit ut i sanden
... som är snygg ~ Madde
... som är osmart ~ Bella
... som är en riktig vän ~ Madde
... som är din älskling ~ Edvin
... som är den galnaste du vet ~ Velle, Milon, Bella, Michelle, Janina, Tilda, Lina, Isabel
... som är lätt att prata med ~ Bella, Madde
... som är underbar ~ Madde
... som är söt ~ Albin & Agnes!
... som du kan prata med om allt ~ Madde & Bella
... som är din barndomsvän ~ Simon
... som du saknar ~ Edvin
... som du spenderat mest tid med ~ Bella
... som du senast grät för ~ Mamma
... som du tycker är snäll ~ Becca, Sanna, Fanny
... som du har sportat med ~ Bella
... som du skulle vilja krama just nu ~ Edvin
... som du inte har träffat på länge ~ Eb
... som du vet saknar dig ~ Edvin
... som du träffade idag ~ Tilda, Michelle, Janina, Isabel, Madde, Velle, Becca
... som du tycker är sötast ~ Edvin
... som du skulle vilja träffa just nu ~ Edvin
/Lade

RSS 2.0